lördag

Några dagar till.....

Ja det har nu gått 9 dagar sen den lilla pojken hade sitt beräknade datum.
Jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag vill se den lilla krabaten. Lite små less nu.

Vi underhåller oss så gott det går. Igår mötte jag & Frans upp Jeanette & Theodore på Hippologum för att kolla på lite hästhoppning. kul!

Idag for vi till Bergners bil för att provköra nya Kia Sportage, men det var lång kö för att provköra och den hade mindre bagage än våran så då är det inte aktuellt, vi skulle habehövt en större bil, ingen mindre, sen svängde vi förbi mormor & morfar och sa hej.

Under eftermiddagen gick vi ut och körde (motor)cykel, enligt Frans är det en motorcykel:-)
Sen gjorde jag mat (jätte god laxgratäng) och Petter höll på med lamporna jag köpte till vardagsrummet. Han är ju allergisk mot att se kablar så att allt ska ju dras bakom listerna och in i väggen och med mera. Jag klagar inte på hur noggrann han är, det blir väldigt fint, men jag kan säga att det blir väldigt mycket mer extra jobb:-)
För än är det inte klart.

Efter middagen blev vi bjudna över till farmor & farfar på Pollypaj, gott! Petter drack en Whiskey så ikväll föder vi inga barn:-)

Ja allvarligt! kan tv bli sämre än vad den är på lördagar? Dansfeber är ju ett stort skämt och på 5.an visar de Americas funniest home videos....så värdelöst!

Nu fortsätter vi vårat väntande......

2 kommentarer:

  1. En pigg å alert moster26/9/10 07:30

    värst vad ni hann med mycket :-)
    Själv hade jag middagsfrämmande :-D Anders och Johanna kom så vi smaskade i oss helstekt fläskytterfilé, potatisgratäng å sallad. Mums :-)
    Vi avslutade med att se Lena-Maria i Här är ditt liv. Jag säger bara, vilken tjej :-D
    När dom gått iväg såg jag Mördare okänd innan jag knoppade in. Idag ska vi vi åka ut på travet så Bexa får vara lite lös å ledig ;-)
    Hoppas väntandet snart är över å jag önskar lycka till. Ha en riktigt skön dag :-D

    SvaraRadera
  2. nu tycker jag att ni borde ha väntat klart =)

    SvaraRadera