söndag

Äntligen som vanligt!

Nu är pappan i huset hemma igen, känns väldigt skönt!

Frans har blivit sjuk, förkyld, han har ingen feber men snoret rinner hela tiden! Jag känner också av lite, väldigt jobbigt!

Igår hade vi besök av Astrid och hennes super fina dotter Klara, hon är helt underbar!
Jag hade bakat en banankaka.

Hanna kom sen på middag, vi åt toast skagen och Pasta med grönsaker och Parmaskinka och drack ett gott vitt vin till! Helt underbart vilken trevlig kväll vi hade.

Idag for Jag och Frans iväg till Strömpilen en sväng för att lämna tillbaka Kyckling (Kronfågeln) och handla lite till veckan på Maxi, vi gick även förbi på Apoteket och köpte lite Alvedon till Frans.
Jag har blivit helt besatt av att kolla hur långt det är överallt, mest av nyfikenhet tror jag, Om man kör Obbola vägen till Maxi är det 1,64mil men om man kör Holmsundsvägen är det 1,77mil.
Då vet ni det! :)

Jag har hunnit falla på rumpan idag, skulle ut och slänga soporna och trodde jag skulle klara något jag aldrig gjort förut, men mina krafter ville inte vara med. Barfota i crocs str. 44 är ingen bra ide när det är ishalt under lite pudersnö!

Nu har jag lagt köttet i marinad och håller på baka Chokladbollar. Jag tycker om att baka, märks det?
tre saker på tre dagar? humm tur jag bara tycker om att baka och inte äta!

Frans och pappa ligger och busar i sovrummet, och jag lyssnar på B&B på mix, väldigt intressant, Berg är så bra! Väldigt rolig! Hon är tydligen gravid och pratar mycket om det! Har hon barn sen förut? Någon som vet?

Nej nu har nog kaffet kallnat till bakningen!

1 kommentar:

  1. Guess who ;-D29/3/09 21:41

    Hallå där :-D
    Himmel vilken mysig kväll ni hade i går :-) Jag pratade med min hunduppfödare i 1,5 tim :-S Vi har alltid massor att prata om och hon är så himla trevlig.
    Jag tror inte Berg har barn sen tidigare men hennes man har. Är jag uppdaterad eller ;-D
    Nu ska jag se en film för Crille jobbar. Ha en helmysig kväll och krama alla

    SvaraRadera